menu

Disseny Interior Manresa

Estudi d'Interiorisme a Manresa

Disseny Interior

Un bon disseny ha de ser funcional, racional, i socialment conscient. Dissenyem projectes per millorar la vida de les persones, per a nosaltres té un gran valor arribar a casa o anar a treballar en ambients tranquils, que no tenen sobrecàrregues.
Els nostres clients són part del procés creatiu, i un membre integral de l’equip de disseny, convertint el projecte en elegant, funcional i únic. Ens encarreguem del disseny, l’execució i el seguiment, gestionant tots els industrials necessaris.

Constructiva

El departament de construcció de projectes de Franquet Barrau, un producte que neix per executar els projectes dels nostres clients. Disposem de tots els industrials necessaris per a dur a terme la teva obra. Constructiva, garanteix la màxima qualitat en els acabats dels projectes i la seva execució en el termini de temps preestablert.


Habitatges

Aparadors

Empreses

Constructiva


Aparadorisme Manresa

Aparadorisme · Visual Merchandising

Sabem l'important que és per al teu negoci, tenir el millor en aparadors. Disposem de Visual Merchandising, dissenyadors gràfics, interioristes… Per crear l'estètica més adequada per al teu negoci. Els nostres aparadors et faran guanyar més diners!