menu

Disseny Web Manresa

Creiem que la imatge que dóna una empresa de si mateixa és la que convenç o no al client a l'hora de triar-la.

Per què Franquet Barrau?

Des del nostre estudi volem aconseguir que la teva empresa o projecte transmeti qualitat, professionalitat, i tingui millor arribada als teus clients que la competència. Creem tot tipus de pàgines web, botigues online autogestionables, galeries fotogràfiques, registre de dominis… Fem dissenys únics i funcionals per a cada tipus de negoci.

Web 3.0

Fa deu anys et preguntaves si necessitaves un lloc web. Avui dia la pregunta és: Com es fa per què el teu lloc deixi de ser invisible per als teus clients? Necessites ser autèntic i diferent dels altres. El client actual és més selectiu i té més coneixements que abans. El nou consumidor no perd el temps en llocs web que no tinguin qualitat i autenticitat, a causa de la gran quantitat de llocs web disponibles i el poc temps per dedicar-s’hi.

Compatible amb smartphones i tablets

Tingues el control del teu lloc web

Aplicacions mòbils per Ios i Android

La teva botiga online, a la teva manera


santaelisabet

Botiga online autogestionable

Creem la teva botiga, adaptan-la a les teves necessitats. Ens encarreguem de la formació al teu personal, perquè puguin gestionar-la d'una forma fàcil i senzilla. No deixis d'entrar a un sector amb una clara expansió.