Construcció i Reformes
El nostre departament de construcció de projectes i reformes,

un producte que neix per executar els projectes dels nostres clients. Disposem de tots els industrials necessaris per a dur a terme la teva obra. Constructiva, garanteix la màxima qualitat en els acabats dels projectes i la seva execució en el termini de temps preestablert.

Més Informació

01.


Habitatge

Sabem l’important que és construir casa teva. Per això, des de Constructiva seleccionem i gestionem els industrials més adequats per dur a terme el teu projecte.

02.


Retail

Som especialistes en projectes retail, ens encarreguem de la pressupostació i l’execució de l’obra. Disposem dels industrials que necessites per fer el teu projecte.

03.


Efímer

En projectes de caràcter temporal, ens adaptem tant en pressupost com a termini d’execució. Sense deixar de banda el disseny i l’estil de Franquet Barrau.

Construcció i Reformes Manresa
No només fem disseny, a Franquet Barrau construïm el teu projecte
Disposem d'equips de construcció, adequats per cada projecte. Arquitectes, paletes, llauners, electricistes...
Execució de Projecte

A Constructiva, disposem de les millors firmes del mercat, per tal de dur a terme el projecte amb la millor qualitat i acabats possibles.

Timming Preestablert

La durada de la teva obra és més o tan important com el disseny. Per això, una de les nostres màximes és fer realitat el projecte en els terminis preestablerts.

CONSTRUCTIVA de Franquet Barrau
El nostre equip de Constructiva
Jordi Franquet i Herms
CEO // CREATIVE DIRECTOR
Sergio Barrau i Aventín
CEO // CREATIVE DIRECTOR